NANELI UNAKAZIO LAZAREVIĆA: Zvezda objavila JEZIVE fotografije i traži HITNU reakciju
Stefan Lazarević, Foto: Starsport©

haos

NANELI UNAKAZIO LAZAREVIĆA: Zvezda objavila JEZIVE fotografije i traži HITNU reakciju

Naneliju preti diskvalifikacija?

Objavljeno: 13:32h

Veliki incident se desio pred treći meč finalne serije ABA lige između Crvene zvezde i Partizana.

Naime, košarkaš crno-belih Džejms Naneli je udario pesnicom Stefana Lazarevića.

Tim sa Malog Kalemegdana se oglasio hitnim saopštenjem i objavio fotografije Lazarevića čije lice izgleda unakaženo.

Saopštenje Crvene zvezde prenosimo u celosti:

- KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je u nedelju u prepodnevnim časovima, igrač našeg prvog tima Stefan Lazarević zadobio povrede koje se karakterišu kao „teške telesne povrede“ nakon fizičkog napada od strane igrača KK Partizan Džejmsa Nanelija.

Incident se dogodio pre početka prepodnevnog treninga našeg tima u Beogradskoj Areni, a tom prilikom Stefan Lazarević je zadobio povrede koje možete videti u slikama u prilogu ispod teksta.

KK Crvena zvezda najoštrije osuđuje ovaj akt, a zbog težine povrede očekujemo reakciju MUP koji u ovim trenucima uzima izjave i vrši uviđaj, ali i pravosudnih organa i sudova, jer se ovo delo po Krivičnom Zakonu Republike Srbije vodi kao „nanošenje teških telesnih povreda“.

1 / 2 Foto: Kk Crvena Zvezda

Takođe, očekujemo i hitnu reakciju ABA lige na incident koji je nezabeležen u istoriji ove lige i sa ovakvim posledicama. KK Crvena zvezda Meridianbet upozoravao je na detalje sa prethodnih utakmica koji nisu sankcionisani od strane sudija tokom mečeva, ali i disciplinskih organa lige naknadno, a jedan od tih detalja je udaranje i davljenje Džejmsa Nanelija na utakmici broj 2 upravo na našem igraču Stefanu Lazareviću.

Ovaj napad prevazilaze sve granice sporta i normalnog, i očekujemo hitne reakcije svih odgovornih!

KK Crvena zvezda Meridianbet je hitno već podneo disciplinsku prijavu nadležnim organima ABA lige, sportskomd direktoru Miliji Vojinoviću, kao i disciplinskom sudiji i ostalim organima lige!

Očekujuemo da igrač KK Partizan Džejms Naneli bude diskvalifikovan i privremeno udaljen iz takmičenja. U suprotnom ta utakmica ne može i neće biti regularna, i ne može se osigurati bezbednost u utakmici i svih aktera iste od težih incidenata - navodi se u sopštenju.

Bonus video:

00:52

Naneli sa šubarom slavi pobedu

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.